Amazon T-20 Fever Quiz (09th to 15th April’22) All Answers – Win Rs.32000 for free

Amazon T-20 Fever Quiz is organized by Amazon India. The contest consists of 5 Questions. The Winners will get Rs.32000 as a reward. Participate in the contest to win the prizes. Given below are the Amazon T-20 Fever Quiz Answers, Play and win “WISH YOU A GOOD LUCK”.

Amazon T-20 Fever Quiz (09th to 15th April'22) Answers
Amazon T-20 Fever Quiz (09th to 15th April’22)

Amazon T-20 Fever Quiz (09th to 15th April’22) Answers :

Table of Contents

    Amazon Cricket Trivia Answers :

    Who among the following players has never been auctioned in IPL history?

    Question 1: Who among the following players has never been auctioned in IPL history?

    Answer: Option (B) Virat Kohli

    Question 2: Which player has been part of the squad for five seasons but did not make his IPL debut?

    Answer: Option (C) Baba Aparajith

    Question 3: Which player has hit the longest recorded six in IPL history?

    Answer: Option (D) Albie Morkel

    Question 4: Which fielder has the record of taking the most number of catches in a single IPL inning?

    Answer: Option (B) Mohammad Nabi

    Question 5: Who is the fastest cricketer to reach 100 IPL wickets?

    Answer: Option (D) Lasith Malinga

    Amazon T-20 History Quiz Answers :

    Which Punjabi pop singer was the ambassador of the Kings XI in the IPL 2008?

    Question 1:Which Punjabi pop singer was the ambassador of the Kings XI in the IPL 2008?

    Answer: Option (B) Daler Mehndi

    Question 2: In IPL 2015, which bowler won the Purple Cap?

    Answer: Option (A) Dwayne Bravo

    Question 3: Which captain lifted the diamond studded IPL 2008 trophy?

    Answer: Option (C) Shane Warne

    Question 4: Who was the first batsman to score a century in the IPL?

    Answer: Option (D) Brendon McCullum

    Question 5: Which team won the IPL 2021?

    Answer: Option (D) Chennai Super Kings

    Amazon Cricket Pictionary Answers :

    Name this player who broke Lasith Malinga’s record to become the highest wicket-taker in IPL?

    Question 1: Name this player who broke Lasith Malinga’s record to become the highest wicket-taker in IPL?

    Answer: Option (B) Dwayne Bravo

    Question 2: How many balls did this player deliver during Punjab vs Kolkata cricket match held on 1st April, 2022?

    Answer: Option (A) 03

    Question 3: How many runs did this player score during the cricket match between Rajasthan and Mumbai held on 2nd April, 2022?

    Answer: Option (D) 100

    Question 4: Name this player, who scored the winning 6 for Bangalore during the match between Rajasthan and Bangalore on 5th April, 2022?

    Answer: Option (C) Harshal Patel

    Question 5: This player got out when the team score was _____ during the match between Chennai and Lucknow on 31st March, 2022?

    Answer: Option (C) 106

    Amazon T-20 History Quiz Answers – Win Rs.10000 For Free (techunt.in)


    Contest Timing :

    This Contest will commence on 09th April 2022 from 12:00:00 AM (IST) to 15th APRIL 2022 at 11:59:59 PM (IST).

    Number of Winners: 03

    How To Enter?

    1. Open Amazon.in Application.
    2. Click on the mic icon on the right side of the search bar and ask Alexa “take me to funzone” or “open funzone” or “go to funzone”. OR
    3. Navigate by clicking on three bars in the top left corner then go to “Programs and Features” > “FunZone”. OR
    4. Search Funzone on the search bar and visit the first result.
    To Download Amazon.in App Click Here

    WINNER ANNOUNCEMENT :

    After Amazon India confirms the winner/s, They will contact the winners individually through email/SMS. They will also post the winner’s names on the Result page by 25th April 2022.

    Other On-Going Contests:

    Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.