Amazon T-20 Fever Quiz (23rd to 29th April’22) All Answers – Win Rs.65000 for free

Amazon T-20 Fever Quiz is organized by Amazon India. The contest consists of 15 Questions. The Winners will get Rs.65000 as a reward. Participate in the contest to win the prizes. Given below are the Amazon T-20 Fever Quiz Answers, Play and win “WISH YOU A GOOD LUCK”.

Amazon T-20 Fever Quiz (23rd to 29th April'22) Answers
Amazon T-20 Fever Quiz (23rd to 29th April’22)

Amazon T-20 Fever Quiz (23rd to 29th April’22) Answers :

Table of Contents

    Amazon Cricket Trivia Answers :

    Compared to last season, how many new teams were added to this year’s IPL?

    Question 1: Compared to last season, how many new teams were added to this year’s IPL?

    Answer: Option (B) 2

    Question 2: Cheteshwar Pujara scored an unbeaten double century recently playing for which team in the County Championship?

    Answer: Option (C) Sussex

    Question 3: Who took 2 seven-wicket hauls for South Africa in their 2 Test series against Bangladesh?

    Answer: Option (D) Keshav Maharaj

    Question 4: Who is captaining the IPL franchise based in this city in this year’s IPL?

    Answer: Option (A) Faf Du Plessis

    Question 5: This iconic cricket ground, featured in a recent Bollywood movie, is located in which city?

    Answer: Option (B) LasiLondon

    Amazon T-20 History Quiz Answers :

    How many teams has Parthiv Patel represented before IPL 2018?

    Question 1: How many teams has Parthiv Patel represented before IPL 2018?

    Answer: Option (C) 6

    Question 2: How many sixes did Brendon McCullum hammer in his 158* innings against RCB in the opening night in IPL 2008?

    Answer: Option (C) 13

    Question 3: In which edition did Virat Kohli score his last century in the IPL?

    Answer: Option (B) 2019

    Question 4: Who was the Player of the Match for Mumbai Indians in the 2013 IPL final?

    Answer: Option (B) Kieron Pollard

    Question 5: How many finals has Mahendra Singh Dhoni played in the IPL?

    Answer: Option (B) 9

    Amazon Cricket Pictionary Answers :

    Identify this player who scored the only hundred for Kolkata in IPL history?

    Question 1: Identify this player who scored the only hundred for Kolkata in IPL history?

    Answer: Option (D) Brendon McCullum

    Question 2: This player is the purple cap holder as of April 21. How many wickets did he took so far in IPL 2022, as of April 21st, 2022?

    Answer: Option (A) 17

    Question 3: Name this player who took most runs in an over for Bengaluru in IPL 2022?

    Answer: Option (C) Dinesh Karthik

    Question 4: During the over of this bowler, Punjab lost 4 wickets without scoring any runs against Hyderabad on April 17 2022. Name this bowler?

    Answer: Option (B) Umran Malik

    Question 5: Identify this only player who scored 2 century in IPL 2022?

    Answer: Option (B) Jos Buttler

    Amazon T-20 History Quiz Latest(16th to 22nd April’22) Answers

    Amazon Cricket Trivia Latest(23rd to 29th Aprl’22) Answers

    Amazon Cricket Pictionary Latest(23rd to 29th April’22) Answers

    Xiaomi Pad 5 Quiz Answers 

    World Book Day 2022 Quiz Answers

    OnePlus 10R 5G Quiz Answers


    Contest Timing :

    This Contest will commence on 09th April 2022 from 12:00:00 AM (IST) to 15th APRIL 2022 at 11:59:59 PM (IST).

    Number of Winners: 03

    How To Enter?

    1. Open Amazon.in Application.
    2. Click on the mic icon on the right side of the search bar and ask Alexa “take me to funzone” or “open funzone” or “go to funzone”. OR
    3. Navigate by clicking on three bars in the top left corner then go to “Programs and Features” > “FunZone”. OR
    4. Search Funzone on the search bar and visit the first result.
    To Download Amazon.in App Click Here

    WINNER ANNOUNCEMENT :

    After Amazon India confirms the winner/s, They will contact the winners individually through email/SMS. They will also post the winner’s names on the Result page by 10th May 2022.

    Other On-Going Contests:

    Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.