Amazon T-20 Fever Quiz Answers – Win Rs.63000 for free

Amazon T-20 Fever Quiz is organized by Amazon India. The contest consists of 5 Questions. The Winners will get Rs.63000 as a reward. Participate in the contest to win the prizes. Given below are the Amazon T-20 Fever Quiz Answers, Play and win “WISH YOU A GOOD LUCK”.

original 2bae72df eae2 4a61 bc67 cac4cf2bf014 Screenshot 20220408 084727
Amazon T-20 Fever Quiz

Amazon T-20 Fever Quiz

Amazon Cricket Trivia Answers :

Who captained Mumbai Indians for its debut game in IPL 2008?

Question 1: Who captained Mumbai Indians for its debut game in IPL 2008?

Answer: Option (B) Harbhajan Singh

Question 2: Who is the first Indian to score a hundred in the IPL?

Answer: Option (C) Manish Pandey

Question 3: Which color cap is awarded to the player scoring the most runs in the tournament?

Answer: Option (D) Orange

Question 4: Which team alongside Delhi Capitals has lost the most consecutive matches in the IPL?

Answer: Option (B) Pune Warriors

Question 5: Which IPL final witnessed the lowest run aggregate?

Answer: Option (D) 2017

Amazon T-20 History Quiz Answers :

Which team has had the longest winning streak in the IPL?

Question 1: Which team has had the longest winning streak in the IPL?

Answer: Option (A) Kolkata Knight Riders

Question 2: Who won the Orange Cap in IPL 2021?

Answer: Option (A) Ruturaj Gaikwad

Question 3: Who scored the highest individual score in the first match of the first edition of the IPL?

Answer: Option (C) Brendon McCullum

Question 4: Only two players have taken a hat-trick and scored a century in the IPL. One of them is Rohit Sharma. Who is the other?

Answer: Option (C) Shane Watson

Question 5: Which umpire has officiated the most number of IPL games?

Answer: Option (B) S Ravi

Amazon Cricket Pictionary Answers :

Who is the current captain of the following team?

Question 1: Who is the current captain of the following team?

Answer: Option (C) Ravindra Jadeja

Question 2: How many runs did this player score during the cricket match between Bengaluru vs Punjab held on 27th Mar, 2022?

Answer: Option (B) 88

Question 3: Identify the player who was the Man of the Match during Delhi vs Mumbai cricket match held on 27th Mar, 2022?

Answer: Option (C) Kuldeep Yadav

Question 4: What is the economy rate of this player during the match between Lucknow v/s Gujarat held on 28th Mar, 2022?

Answer: Option (B) 6.25

Question 5: Name the player whose strike rate was 285.71 during the cricket match between Rajasthan vs Hyderabad, held on 29th Mar, 2022?

Answer: Option (D) Washington Sundar

Amazon T-20 History Quiz Answers – Win Rs.10000 For Free (techunt.in)


Contest Timing :

This Contest will commence on 02nd April 2022 from 12:00:00 AM (IST) to 08th APRIL 2022 at 11:59:59 PM (IST).

Number of Winners: 03

How To Enter?

  1. Open Amazon.in Application.
  2. Click on the mic icon on the right side of the search bar and ask Alexa “take me to funzone” or “open funzone” or “go to funzone”. OR
  3. Navigate by clicking on three bars in the top left corner then go to “Programs and Features” > “FunZone”. OR
  4. Search Funzone on the search bar and visit the first result.
To Download Amazon.in App Click Here

WINNER ANNOUNCEMENT :

After Amazon India confirms the winner/s, They will contact the winners individually through email/SMS. They will also post the winner’s names on the Result page by 12th April 2022.

Other On-Going Contests:

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.