Amazon T-20 Fever Quiz Answers – Win Rs.35000 for free

Amazon T-20 Fever Quiz is organized by Amazon India. The contest consists of 5 Questions. The Winners will get Rs.35000 as a reward. Participate in the contest to win the prizes. Given below are the Amazon T-20 Fever Quiz Answers, Play and win “WISH YOU A GOOD LUCK”.

Amazon T-20 Fever Quiz
Amazon T-20 Fever Quiz

Amazon T-20 Fever Quiz All Answers:

Amazon Cricket Trivia Answers :

Who is the organizer of the Indian Premier League tournament?

Question 1: Who is the organizer of the Indian Premier League tournament?

Answer: Option (B) BCCI

Question 2: Which player bagged the ‘Emerging Player of the Tournament’ award in IPL 2021?

Answer: Option (D) Ruturaj Gaikwad

Question 3: Which color cap is awarded to the player scoring the most runs in the tournament?

Answer: Option (D) Orange

Question 4: Who is the only Indian bowler with two five wicket hauls in the IPL?

Answer: Option (B) Jaydev Unadkat

Question 5: Which among these cities has hosted the most number of IPL matches?

Answer: Option (B) Bengaluru

Amazon T-20 History Quiz Answers :

When did T20 first originate?

Question 1: When did T20 first originate?

Answer: Option (C) 2003

Question 2: What is called the heart of a vehicle?

Answer: Option (D) Pakistan

Question 3: Who has most fifties T20?

Answer: Option (C) Virat Kohli

Question 4: Who hit the first six in T20 cricket?

Answer: Option (C) Wasim Akram

Question 5: Who has taken 6 balls 6 wickets?

Answer: Option (A) Aled Carey

Amazon Cricket pictionary Answers :

The first IPL match was held between the following teams, when did the match took place?

Question 1: The first IPL match was held between the following teams, when did the match took place?

Answer: Option (A) 18 April 2008

Question 2: In 2021, this cricketer won the purple cap. What does the purple cap signify in IPL?

Answer: Option (B) highest strike rate

Question 3: Identify this cricketer, who is the fastest cricketer to reach 100 IPL wickets?

Answer: Option (C) Lasith Malinga

Question 4: This former Indian cricket player is the mentor of which of the following IPL team?

Answer: Option (D) Lucknow Super Giants

Question 5: Name this cricketer, who has won the most number of IPL titles?

Answer: Option (A) Rohit Sharma

Amazon T-20 History Quiz Answers – Win Rs.10000 For Free (techunt.in)


Contest Timing :

This Contest will commence on 26th March 2022 from 12:00:00 AM (IST) to 01st APRIL 2022 at 11:59:59 PM (IST).

Number of Winners: 03

How To Enter?

  1. Open Amazon.in Application.
  2. Click on the mic icon on the right side of the search bar and ask Alexa “take me to funzone” or “open funzone” or “go to funzone”. OR
  3. Navigate by clicking on three bars in the top left corner then go to “Programs and Features” > “FunZone”. OR
  4. Search Funzone on the search bar and visit the first result.
To Download Amazon.in App Click Here

WINNER ANNOUNCEMENT :

After Amazon India confirms the winner/s, They will contact the winners individually through email/SMS. They will also post the winner’s names on the Result page by 12th April 2022.

Other On-Going Contests:

Similar Posts