Amazon T-20 Fever Quiz (09th to 15th April’22) All Answers – Win Rs.80000 for free

Amazon T-20 Fever Quiz is organized by Amazon India. The contest consists of 5 Questions. The Winners will get Rs.80000 as a reward. Participate in the contest to win the prizes. Given below are the Amazon T-20 Fever Quiz Answers, Play and win “WISH YOU A GOOD LUCK”.

Amazon T-20 Fever Quiz (16th to 22nd April'22) Answers
Amazon T-20 Fever Quiz (16th to 22nd April’22)

Amazon T-20 Fever Quiz (16th to 22nd April’22) Answers :

Table of Contents

    Amazon Cricket Trivia Answers :

    Only two players have taken a hat-trick and scored a century in the IPL. One of them is Rohit Sharma. Who is the other?

    Question 1: Only two players have taken a hat-trick and scored a century in the IPL. One of them is Rohit Sharma. Who is the other?

    Answer: Option (B) Shane Watson

    Question 2: Which team, after Mumbai Indians, has finished first on the points table in IPL for the most number of times?

    Answer: Option (C) Delhi Capitals

    Question 3: Which player has the best batting average IPL?

    Answer: Option (C) KL Rahul

    Question 4: In which year, first IPL was played?

    Answer: Option (C) 2008

    Question 5: Who is the fastest cricketer to reach 100 IPL wickets?

    Answer: Option (D) Lasith Malinga

    Amazon T-20 History Quiz Answers :

    In IPL 2021, which bowler won the Purple Cap?

    Question 1: In IPL 2021, which bowler won the Purple Cap?

    Answer: Option (A) Harshal Patel

    Question 2: Who scored the most sixes in IPL matches?

    Answer: Option (C) Chris Gayle

    Question 3: Which IPL team promotes “Go Green” initiative by switching jersey for a match?

    Answer: Option (B) Royal Challengers Bangalore

    Question 4: Which team won the IPL 2020?

    Answer: Option (B) Mumbai Indians

    Amazon Cricket Pictionary Answers :

    Name this player who became first cricketer to be retired out in IPL history?

    Question 1: Name this player who became first cricketer to be retired out in IPL history?

    Answer: Option (D) Ravichandran Ashwin

    Question 2: How many balls did this player took to score his half-century in the match Kolkata vs Mumbai held on 6th April, 2022?

    Answer: Option (A) 15

    Question 3: Who is the Vice-Captain of the following team?

    Answer: Option (B) Rashid Khan

    Question 4: Identify this player who holds the record of bowling the most number of deliveries before bowling a no-ball in the IPL?

    Answer: Option (C) Piyush Chawla

    Question 5: Which movie team recently collaborated with the following IPL team?

    Answer: Option (A) KGF-Chapter 2

    Amazon T-20 History Quiz Answers – Win Rs.10000 For Free (techunt.in)


    Contest Timing :

    This Contest will commence on 09th April 2022 from 12:00:00 AM (IST) to 15th APRIL 2022 at 11:59:59 PM (IST).

    Number of Winners: 03

    How To Enter?

    1. Open Amazon.in Application.
    2. Click on the mic icon on the right side of the search bar and ask Alexa “take me to funzone” or “open funzone” or “go to funzone”. OR
    3. Navigate by clicking on three bars in the top left corner then go to “Programs and Features” > “FunZone”. OR
    4. Search Funzone on the search bar and visit the first result.
    To Download Amazon.in App Click Here

    WINNER ANNOUNCEMENT :

    After Amazon India confirms the winner/s, They will contact the winners individually through email/SMS. They will also post the winner’s names on the Result page by 03rd May 2022.

    Other On-Going Contests:

    Similar Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.